About us

Ik ben Rianne, 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Den Haag. Naast Wedding on Track heb ik ook gewoon nog een baan. Alleen daarin miste ik iets. Omdat ik heb altijd al iets met met mijn passie voor organiseren wilde doen ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Dit bleek een goede keuze omdat ik hierdoor al mijn kwaliteiten goed benutten, wat maakt dat ik kan zeggen dat ik een heel erg gelukkig mens geworden ben. 

15-02-26WeddingMeet-up-3Passie
Ik ben benieuwd naar jullie wensen en dromen. Ik zet deze met veel liefde en creativiteit om naar de werkelijkheid. Het organiseren en plannen van bruiloften is dan ook mijn grootste passie.  Na de kennismaking, neem ik jullie graag mee op jullie reis naar jullie onvergetelijke dag. Ik zal met veel inzet zorgen dat jullie een droombruiloft krijgen, waarin jullie jezelf terug zien.

My style
Samen doen, dat vind ik heel erg belangrijk. Ik zal jullie adviseren en mogelijkheden laten zien, maar jullie maken de beslissingen. Daarna start mijn werk en zorg ik dat jullie dag tot in de puntjes regelt is. Door het maken duidelijke afspraken hebben jullie geen verrassingen achteraf. Jullie gaan genieten en ik zorg dat jullie dag uniek wordt.

My qoute: “small things become great when done with love”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *