My first weddingfair…

Het is al weer bijna een week geleden dat ik voor het eerst op Wedding event 4U stond. In deze blog kijk ik terug op de reis ernaartoe. Wat heb ik geleerd en wat zou ik volgende keer anders doen.

2015-09-26 15.41.57

 

Eerst een kijkje terug..

Nog ander halve week, dan is het zover, mijn eerste bruidsbeurs, waar ik op zal staan met mijn bedrijf. Weken ben ik er al mee bezig, hoe komt de stand eruit te zien, qua meubels, decoratie, informatie, give-aways enzovoort.

Stap voor stap werk ik naar het doel over al minder dan twee weken. De give-aways zijn bijna klaar, visitekaartjes worden weer opnieuw besteld en dat als zo dat het mijn bedrijf vertegenwoordigd. Het is niet niks allemaal, en ik vind het best spannend.

 

Toch moet er nog zoveel gebeuren, doe ik genoeg aan de voorbereiding, wat zullen bruidsparen me vragen, hoe wordt mij bedrijf ontvangen, ik ben zo benieuwd. Dit is echt het begin van de promotie van mijn bedrijf. Ik vind het spannend en ben enthousiast tegelijk.

2015-10-01 09.24.51

 

En achteraf?

Ik vond het een leuke en leerzame dag. Ik wist van te voren dat ik niet alles vlekkeloos zou gaan, dat was ook niet erg voor de eerste keer. Maar als ik zo terug kijk op de dag heb ik niks te klagen. Leuke gesprekken gehad, de stand zag er top uit. Moe maar voldaan reden mijn partner en ik na afloop naar huis. Dus op naar de volgende beurs

 

Voordat we afscheid nemen nog even dit. Ik zal de komende tijd ‘how to organize your wedding’ blogs schrijven. Er zal elke week een nieuwe blog verschijnen met leuk weetjes en tips. Dus tot volgende week!

 

Liefs Rianne

Profielfoto van Rianne

About Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *