Maaikes live Painting

Het is al weer even geleden dat Maaike bij benaderde en meer vertelde over haar passie voor schilderen met aquarel. Ze maakte altijd al schilderijen voor zichzelf en is in september begonnen met livepainten op bruiloften. In deze blog vertel ik je meer over haar bedrijf en onze samenwerking.

Paspoort van een Wedding Professional
Naam: Maaikes live Painting
Contactpersoon: Maaike
Soort leverancier: Schilderen op bruiloften
Werkgebied: Nederland
Segment: midden – hoog
Getrouwd: nog niet 😉
Website: www.maaikeslivepainting.nl
E-mail: maaikeslivepainting@outlook.com
Telefoonnummer: 06-28021849
Ze is het makkelijkst te bereiken via Facebook of Whatsapp

In de gesprekken die we de afgelopen tijd samen hadden vertelde Maaike mij veel over waarom ze nou juist graag op bruiloften schildert. Ze zegt daarover dat het vooral de liefde op zón dag is die haar trekt om juist daar mooi schilderijen te maken.

Nodig je haar uit, dan komt ze op een speciaal moment naar keuze op jullie bruiloft langs om een blijvende herinnering op het papier vast te leggen. Dit kan bijvoorbeeld de ceremonie zijn, het diner, of het feest. Tijdens de bruiloft kunnen jullie en jullie gasten het werk tot stand zien komen. Van te voren spreekt ze met jullie af wanneer ze gaat schilderen en hoe lang ze aanwezig zal zijn. Na afloop ontvangen jullie het schilderij. Deze kunnen jullie dan thuis een mooi plekje geven. Ben je gast op een bruiloft, dan is het ook leuk om het livepainten aan een bruidspaar cadeau te doen.

Niet lang nadat ze begon als livepainter deed ik mee met haar promotie actie waar bruidsparen een tasje konden bestellen met een mooi schildering van Maaike erop. Dit tasje was volgestopt met allerlei leuk cadeautjes van andere leveranciers. Daar had ik zelf ook wat leuks in gestopt. De tasjes werden leuk ontvangen en binnen korte tijd waren we er al bijna doorheen.

Waar ik zelf ook benieuwd naar was, was de andere vormgeving die ze met aquarel zou kunnen maken. Zo dacht ik aan bijvoorbeeld trouwenkaarten of menukaarten. Ik had namelijk een styling workshop waarbij ik persoonlijke stationery wilde gebruiken. Het thema die ik gekozen had was Blossom. Maaike heeft bloesem voor me geschilderd en verwerkt te een prachtige menukaart. In de workshop was het de bedoeling dat ik een dinertafel ging stylen. Het idee achter de styling is leven, dat zie je terug in de bloemen en de vogels die een nieuw leven samen symboliseren net als de klimop die over de tafel groeit. Hieronder zie je foto’s van het resultaat.

 

Workshop Styling-63
fotocredits: Wit Photography

Dus Maaikes Krijtenburg kan niet alleen schilderen op bruiloften, ze kan nog veel meer. Ze denkt graag mee in stationery of andere decoratie die beschildert moet worden. Dus heb je een inspiratie nodig? Maaike denkt graag met je mee!

Liefs Rianne

Profielfoto van Rianne

About Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *