Bridal make-up & hairstyling by NoukStyle

Als bruid sta je natuurlijk de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Je hebt veel geld uitgegeven aan een bruidsjurk, je haar en make-up maken dan het plaatje helemaal af. In mijn zoektocht naar een visagiste kwam ik het werk van Anouk tegen. Het sprak mij aan door de natuurlijke stijl en haar doel om het mooiste van elke bruid naar boven te halen. In deze blog maken jullie kennis met Anouk.

fotocredits: www.ionchi.com
fotocredits: www.ionchi.com

Paspoort van een Wedding Professional
Naam: NoukStyle
Contactpersoon: Anouk
Soort leverancier: Visagie en Hairstyling
Werkgebied: Nederland en Buitenland
Segment: midden – hoog
Getrouwd: Nee
Website: www.NoukStyle.nl
E-mail: info@noukstyle.nl
Telefoonnummer: 06-24686752

 

Hoe het allemaal begon…
Het is alweer jaren geleden dat Anouk op haar 15de van de kappersschool kwam en aan het werk ging bij een kapsalon. Tijdens haar opleiding was ze erachter gekomen dat ze haar opsteken erg leuk vond en heeft daar dan ook tal van wedstrijden mee gewonnen.

Later in de kapsalon kreeg ze altijd de bruiden en ook in de familie kwam iedereen naar haar voor een nieuw kapsel of een mooie feestelijke look.

Vervolgens heeft ze een visagie opleiding gedaan en kwam ze erachter dat het werken in een salon niks voor haar was. Toen is ze een sportopleiding gaan doen en is gaan werken op een kantoor. Ze bleef de visagie en bruiden ernaast doen. Het werken op kantoor was ook niet helemaal wat ze wilde en langzaam kwam het idee om een eigen bedrijf te beginnen. Toen ze haar baan verloor was het alsof het zo moest zijn en heeft ze de grote stap gezet om NoukStyle te starten.

fotocredits: www.leonardwalpot.nl
fotocredits: www.leonardwalpot.nl
fotocredits: www.leuketrouwfotos.nl
fotocredits: www.leuketrouwfotos.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu jaren verder heeft ze veel geleerd, weet ze wat ze wil en stuurt ze haar energie de juiste kant op zodat ze enkel doet wat bij haar en haar bedrijf past.

Ze zeg dan ook:

Een klant moet bij je passen als persoon en bij je bedrijf”.

Dit maakt NoukStyle uniek.
Anouk doet alles wat ze doet met veel liefde en passie. Haar droom is om over een paar jaar ook opdrachten in het buitenland te gaan doen. Ze houdt van de romantiek van bruiloften en zou graag een buitenlandse opdracht uit zo’n Hollywood film willen doen. Daarnaast biedt ze een unieke service om op de dag zelf voor het feest het haar en make-up bij te werken.

Zo gaat ze te werk..
Nadat een klant contact met haar opneemt via telefoon of per mail, zet ze alvast de datum in optie. Dit is vrijblijvend, maar de bruid weet wel dat haar plekje alvast vrij gehouden wordt. Daarna wordt er proef afgesproken. Super leuke tip; om deze te combineren met de pasafspraak voor je jurk, dan krijg je gelijk een goed beeld van hoe je er op jou dag uit komt te zien.

fotocredits: www.metlichtgeschreven.nl
fotocredits: www.metlichtgeschreven.nl
fotocredits: leuketrouwfotos.nl
fotocredits: www.leuketrouwfotos.nl

Tijdens de proef vraagt ze eerst naar jouw wensen en ideeën. Mocht je het zelf niet zeker weten dan kun je ervan uit gaan dat Anouk door haar ervaring je heel goed kan adviseren wat bij jou het beste staat en je nog mooier maakt. Dit doet ze door dichtbij iemand te blijven, ze zorgt dat ze subtiel opmaakt zodat ze het mooiste in je naar boven haalt. Ze stelt vragen, luistert naar haar gevoel, vertelt wat ze doet, geeft uitleg en tips, zodat je zelf later ook beter make-up aan kunt brengen.

Zodra de bruid tevreden is met de proef worden er foto’s gemaakt, zodat Anouk de look op de dag zelf opnieuw kan maken. Deze foto krijgt de bruid toegestuurd.

Op de dag zelf neemt Anouk alle tijd voor je. Ze trekt er ong. 2.5 uur voor uit om te zorgen dat is een ontspannen moment voor je is en om de trend te zetten voor de rest van de dag.  Na het verzorgen van je haar en make-up kan ze, je ook helpen bij het aankleden. Ook zorgt ze ervoor dat op de mooie momentjes voor de de foto’s je moeder, zus of vriendin je helpt. Ze blijft graag tot je opgehaald wordt. Daarnaast biedt ze een stand-by service aan. ’s Avonds voor het feest bijvoorbeeld kun je haar bellen als je bijwerking van haar en make-up al wilt. Dit kun je ook van te voren er al bij boeken, om extra stress te voorkomen en een extra rustmomentje in te bouwen. 

IMG_2878
fotocredits: www.leuketrouwfotos.nl

Trends
Een huidige trend in de make-up branche is dat er voor make-up die bij de persoon past. Een tweede trend is Strobing. Oftewel het aanbrengen van high lights op de juiste plekken in het gezicht. Haar styling trends doelen op nonchalant, los haar, minder strakke en grotere vlechten en meer krul.

Tot slot zegt Anouk nog; volg je gevoel, kijk naar welke stijl je het meeste aanspreekt. Je mag eisen stellen, het is tenslotte jouw dag. De stylist is in dienst van de bruid niet andersom. Haar quote:

Iedereen is de maker van zijn eigen geluk!”

Liefs Rianne

 

 

 

 

 

 

 

Profielfoto van Rianne

About Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *